Mondo Fresco

Suomalainen Mondo Fresco on innovatiivinen, uudistuva ja palveleva tukkualan yritys.ChefM kamu

Olemme keskittyneet korkealaatuisten ja innovatiivisten pakastetuotteiden myyntiin ja markkinointiin. Mondo Frescon toimitusjohtaja Mika Turunen perusti yrityksen v. 2004 tarjotakseen Suomen markkinoille ensiluokkaisia tuotteita ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin.


Valikoimastamme löydät mm. fingerfood-, pasta-, lisäke- ja jälkiruokapakastetuotteita.
Asiakaskuntamme koostuu HoReCa-alan yrityksistä sekä mm. laiva- ja lentoyhtiöistä. Kehitämme tuotteita myös vähittäiskaupoille. Palvelemme kasvavaa asiakaskuntaamme ammattitaitoisesti ymmärtäen heidän tarpeitaan.


Meille on tärkeää tuotteiden aito ja erinomainen maku, korkea laatu sekä toimitusvarmuus. Tiiviillä yhteistyöllä eurooppalaisten valmistajiemme kanssa ja omalla reseptiikalla varmistamme tuotteiden sopivuuden suomalaiseen makuun. Valmistajiemme tuotekehityksestä vastaavat alansa ammattilaiset. Muun muassa loistavia jälkiruokiamme on kehittänyt Euroopassa ansioitunut kondiittorimestari Frank Kohl, joka on toiminut Saksassa kolmen Michelin-tähden ravintolassa pääkondiittorina.

Monissa keittiöissä on tänä päivänä lähes mahdotonta tehdä kaikki alusta loppuun itse. Keittiöiden tulosvastuullisuus, henkilöstöpula, sekä asiakkaiden noussut vaatimustaso ovat tuoneet uusia haasteita. Näihin haasteisiin Mondo Frescon tuotteet tarjoavat valmiita ratkaisuja.

Pakastetuotteemme ovat kustannustehokkaita

  • Saat aina tasalaatuisen annoksen, tarjoatpa yhdelle tai sadalle
  • Helppo minimoida hävikki ja käyttää tuotetta vain tarvittava määrä
  • Säästät aikaa, kun ei työläitä ja suuria esivalmisteluja
  • Korkea laatu mahdollistaa paremman katteen
  • Annoksen katelaskenta on selkeää, kun tiedät todelliset kustannukset
  • Pakkauksemme säilyttävät tuotteiden maut mahdollisimman pitkään

Mika Turunen kuvaa yritystään seuraavasti:

"Mondo Frescossa korostuu vahva keittiöalan tuntemus, joka auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yli tuhannen juhlatilaisuuden kokemuksella Euroopassa olen oppinut, kuinka tärkeää on erinomaisen ja tasalaatuisen tuotteen lisäksi toimitusvarmuus. Vastaan yritykseni nimissä parhaani mukaan, että kaikki sujuu niin kuin on sovittu - mieluummin vielä vähän paremmin."

Chef Mondo kertoo esitysmateriaaleissamme havainnollisesti, kuinka Mondo Frescon ajatukset kannattavasta liiketoiminnasta siirretään käytäntöön.

 

Mondo Fresco on luotettava kumppani

Mondo Fresco on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa, jonka myötä tilaajavastuuraporttimme on aina ajan tasalla. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa.

kuva kumppani